RÓLUNK

Bemutatkozás

középiskolát kereső diákok számára

Bizonyára nagy gondban vagy, amikor ezt a szót hallod: "PÁLYAVÁLASZTÁS". Rengeteg lehetőség közül választhatsz, hogy mit és hol szeretnél tanulni. Ez a döntésed nemcsak a következő négy-öt évedet határozza meg, hanem a későbbi életedet is. Mi ebben a választásban segítünk neked. Ismerkedj meg iskolánkkal, képzési rendszerünkkel!

Magyarországon a rendszerváltás tette lehetővé, hogy a hagyományos önkormányzati iskolák mellett magániskolák is megkezdjék működésüket. Iskolánk fő célja, hogy minden tanulónk sikeres érettségi vizsgát tegyen, valamint elősegíteni, hogy minél több diákunk tanuljon tovább főiskolán, egyetemen, illetve szerezzen olyan előképzettséget, melynek birtokában választhat neki megfelelő szakmát, mely segítségével biztosítva lehet a jövője. Ezt garantálja a felkészült tanári gárdánk, az állandóan korszerűsödő eszközrendszerünk.

Iskolánk 2018 óta kizárólag gimnáziumi osztályokat indít. Nagyon népszerű az angol tagozat, ahol a diákok heti 6 órában tanulják a nyelvet.

A felvételi eljárás során az 5-8. osztályos eredményeket, a központi felvételi dolgozatok pontszámait és a szóbeli vizsgán elért pontszámokat vesszük figyelembe.

A szóbeli meghallgatás során nem a tantárgyi ismereteket kérjük számon, hanem titeket szeretnénk kicsit megismerni. A beszélgetésre kérjük, hozd magaddal az ellenőrző könyvedet, valamint a magyar és a matematika füzetedet. Ha valamiben kiemelkedő eredményt értél el, – legyen az bármi – az arról szóló oklevelet, emlékérmet, elismerést is hozd magaddal.

Honlapunkon megtalálható az aktuális tanév Felvételi tájékoztatója.